Groepsreizen naar Oeganda

Een safari in Afrika is de droom van veel mensen. Toch denken die mensen niet direct aan een reis naar Oeganda. Dit Oost-Afrikaanse land heeft echter veel te bieden. Het is hier bijvoorbeeld mogelijk om de big seven te spotten, maar u kunt er ook de berggorilla en andere apensoorten ontmoeten. Bovendien heeft Oeganda zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot één van de veiligste landen van Afrika. Habari Travel heeft al ruim 20 jaar een kantoor in Kampala en stelt het land graag aan u voor.

Omdat de Coronatijd al zoveel veranderingen heeft gebracht, blijven onze scherpe reisprijzen gelijk. Dus neem alvast vrijblijvend een optie op een reis of boek nu een reis in 2021 voor de prijs van 2020! (prijs vliegticket is wel onder voorbehoud).

Ontdek onze groepsreizen naar Oeganda

De meest geboekte groepsreis van Habari Travel is de Parel van Afrika. Gedurende 19 dagen maakt u kennis met alle hoogtepunten van Oeganda. Het is tevens de enige safarireis waarin we Kidepo Valley National Park bezoeken. Dit is een bijzonder savannepark in het noorden van Oeganda. Als u wat minder tijd heeft, kunt u ook de 14-daagse reis Natuurlijk Oeganda en de 9-daagse reis Kort Afrikaans boeken. U bezoekt dan minder nationale parken en u verblijft minder nachten op één plek, maar de gorilla tracking is natuurlijk wel onderdeel van elke safari.

De gids en chauffeur die u tijdens de groepsreis begeleidt is Oegandees. Dat heeft als voordeel dat hij alles over de parken, dieren, cultuur en de verkeersregels weet. Ook de jeeps zijn van Habari Travel zelf. We reizen standaard in kleine groepen, zodat iedereen bij het raam kan zitten. Het dak kan tijden de game drives open, waardoor u veel bijzondere dieren kunt spotten.

Habari Travel is singlevriendelijk en thuis in Oeganda

Al jaren hebben wij een eigen kantoor in de hoofdstad Kampala. Daardoor kunnen we belangrijke contacten onderhouden met instanties als de Uganda Wildlife Authority. Zo kunnen we u gorilla permit garantie aanbieden. Als we om wat voor reden dan ook geen gorilla permit voor u kunnen regelen, geven wij het geld hiervan terug.

Een groepsreis naar Oeganda is ook zeker geschikt voor alleenreizenden. De kleinschalige accommodaties waar u slaapt zijn in bezit van Habari Travel zelf. Wij rekenen u geen toeslag als u alleen op vakantie gaat. Daardoor bent u niet alleen goedkoper uit. Doordat wij singlevriendelijk zijn, worden onze groepsreizen naar Oeganda ook vaak door alleenreizenden geboekt. De kans dat u de enige single op een groep bent is dan ook uiterst klein. Vaak ontstaat er binnen enkele dagen al een groepsgevoel. U beleeft immers dezelfde avonturen, doet samen nieuwe indrukken op en deelt dezelfde interesse voor safari.

Een groepsreis naar Oeganda boeken of contact opnemen?

Tijdens een groepsreis maakt u kennis met de hoogtepunten van Oeganda en ontmoet u nieuwe mensen. Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Wij kennen Oeganda als geen ander, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen heeft. Neem gerust contact met ons op om ze te stellen. Als Oeganda specialist kunnen wij u vast snel van een antwoord voorzien. Ook vragen over vertrekdata met leeftijdsgenoten of andere alleenreizenden beantwoorden wij graag.

Scroll naar top