Accommodaties

Alles in eigen beheer

Al meer dan 20 jaar ervaring in reizen naar Oeganda!

Onze groepsreizen vertrekken gegarandeerd vanaf 2 personen.

Alle accommodaties en vervoer in eigen beheer. 100% kwaliteit.

Onze lodges en hotels in Oeganda

Samen met Nature Lodges beheert Habari Travel 8 lodges en hotels, waar u tijdens uw reis door Oeganda verblijft. Prachtige Lodges in eco-style uitgevoerd helemaal passend in de schitterende omgeving van de nationale parken en de uitbundige natuur. Wat is het voordeel voor u? U kunt er zeker van zijn dat onze medewerkers er alles aan zullen doen om het u naar uw zin te maken. Alle accommodaties zijn bijzonder en kleinschalig. Vaak hebben ze slechts 12 kamers of safaritenten. Het zijn geen 5-sterren hotels, maar ze liggen wel op 5-sterren locaties. Onze lodges en hotels bevinden zich namelijk op de mooiste plekken in Oeganda, bijvoorbeeld pal aan de rand van een nationaal park. Aan de luxe van douche en toilet zal het niet ontbreken en het uitzicht en atmosfeer is ongeëvenaard! Alle accommodaties zijn bovendien voorzien van een restaurant en bar, waar u heerlijk kunt eten en drinken.

Als onze gast kunt u altijd rekenen op de ultieme Afrika ervaring in sfeervolle accommodaties met een heerlijke keuken en vriendelijk personeel.

Singlevriendelijke lodges en hotels in Oeganda

Door onze samenwerking met Nature Lodges, kunnen wij aan onze reizigers die alleen reizen, 50% korting geven op single toeslag! Vandaar ons single vriendelijk imago. Als u alleen reist en graag een kamer wilt delen met een andere alleenreizende dan is natuurlijk helemaal geen single toeslag. Alle kamers hebben daarvoor 2 ruime eenpersoons bedden.

Helaas geldt dit niet voor de koninklijke reis door Oeganda. Hier gebruiken wij accommodaties van derden.

Accommodatiekeuze

Al onze accommodaties liggen op een mooie locatie. Ze zijn smaakvol ingericht en altijd voorzien van een uitstekende keuken. Omdat onze accommodaties kleinschalig zijn, is het aantal kamers of tenten beperkt. Als ze vol zitten, moeten we soms een andere accommodatie boeken. Uiteraard zullen we dit eerst met u overleggen. Als u vroeg boekt, heeft u de meeste kans dat u in onze bijzondere lodges en hotels in Oeganda zult overnachten.

Bij het boeken van uw reis kunt u kiezen uit een wat avontuurlijker (optie 1) of een meer comfortabele accommodatie (optie 2):

Optie 1: Lazy Camping

Een combinatie van ‘lazy camping’ en overnachten in de sfeervolle accommodaties van Habari Travel / Nature Lodges. Lazy camping is een verblijf in een ingerichte safaritent, waarbij toilet en douche worden gedeeld in een sanitair blok. Bed- en badlinnen zijn hierbij inbegrepen.

Optie 2: Luxe lodges en safaritenten

U overnacht overal in de sfeervolle accommodaties van Habari Travel / Nature Lodges. Dit kan een kamer zijn, maar ook een zeer luxe safaritent met eigen douche en toilet. Bed- en badlinnen zijn inclusief.

Duurzame lodges en hotels in Oeganda

Wij vinden het belangrijk dat onze lodges en hotels in Oeganda duurzaam zijn. Standaard kopen wij zoveel mogelijk goederen in de directe omgeving van de accommodaties in. De meeste accommodaties beschikken bovendien over een eigen groente- en kruidentuin. Op meerdere plekken maken we gebruik van zonnepanelen. Daarnaast vangen we regenwater op om in tijden van droogte onze tuinen te kunnen besproeien.

We werken ook veel samen met de lokale bevolking. Zo leveren wij zaden aan lokale boeren en helpen we hen op deze manier aan een extra inkomen. Het personeel dat in onze lodges en hotels werkt, woont vaak in de omgeving. Wij zorgen zelf voor een groot deel van de opleiding van deze medewerkers. Daarnaast steunen wij lokale initiatieven. Denk hierbij aan de craft workshops in Pakwach, de God Cares lagere school in Bunyoni of de plaatselijke dovenorganisatie in Kisoro.

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045

Daarom kiest u voor Habari Travel

Of u nu voor de eerste keer te gast bent in ‘de Parel van Afrika‘ of niet. Met Habari Travel wordt een Oeganda reis een onvergetelijke én betaalbare ervaring.

Spannend, indrukwekkend en uitdagend. U zult ogen en oren te kort komen dankzij de unieke rijkdom aan natuur en cultuur in Oeganda.

Met meer dan 20 jaar ervaring, eigen accommodaties, een eigen wagenpark en bijna 200 Oegandese werknemers helpen wij u uw droom te verwezenlijken.

Lees meer over Habari Travel