Hoogtepunten

Ontdek alle bezienswaardigheden en activiteiten in Oeganda

Al meer dan 20 jaar ervaring in reizen naar Oeganda!

Onze groepsreizen vertrekken gegarandeerd vanaf 2 personen.

Alle accommodaties en vervoer in eigen beheer. 100% kwaliteit.

Hoogtepunten van Oeganda

Er zijn in Oeganda veel activiteiten om te ondernemen en bezienswaardigheden om te bezoeken. De Parel van Afrika is één van de meest diverse landen van het continent en misschien zelfs wel van de wereld. Dan hebben we het niet alleen over de fascinerende natuur, wildlife, een bezoek aan de berggorilla of een speurtocht naar de chimpansees. Er is nog zo veel meer te beleven! Hieronder kunt u alle hoogtepunten van Oeganda vinden, zodat u met eigen ogen kunt zien wat een bezoek aan dit land zo bijzonder maakt.

De hoogtepunten van Oeganda bezoeken met Habari Travel

Tijdens onze reizen door Oeganda bezoeken we de hoogtepunten en andere mooie bezienswaardigheden van Oeganda. Of het nu een game drive betreft, een nature walk of een boottocht. De meeste activiteiten maken deel uit van het reisprogramma. Toch willen we ook flexibel zijn, zodat u deels de keuze heeft welke bezienswaardigheden u nog meer wilt bezoeken. Hoewel een bezoek aan de berggorilla’s hét hoogtepunt van Oeganda is, zal niet iedereen deze bijzondere primaten kunnen of willen bezoeken. Kinderen jonger dan 15 jaar mogen bijvoorbeeld nog niet naar de berggorilla’s toe. Mensen die wat slechter te been zijn, slaan de pittige tocht ook liever over. Ten slotte heeft Oeganda simpelweg zo veel te bieden, dat wij niet alle activiteiten in ons programma kunnen opnemen.

Op deze pagina kunt u alle hoogtepunten van Oeganda vinden die we tijdens onze reizen zullen bezoeken. Daarnaast staan hier alle bezienswaardigheden vermeld die u zelf kunt bezoeken. Dat kan bijvoorbeeld tijdens uw vrije dag in Kisoro, als u een paar nachten extra in Entebbe verblijft of als u besluit om een privéreis door Oeganda te gaan maken. Het is echter ook mogelijk om een standaard activiteit uit uw reis te laten vervallen en hiervoor in de plaats één van deze andere hoogtepunten te boeken. Sommige activiteiten en bezienswaardigheden kunnen in Oeganda zelf geregeld worden. Het komt echter ook voor dat u deze al van tevoren moet boeken en betalen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de hoogtepunten die u op deze pagina ziet staan.

Het vervoer naar de bezienswaardigheden van Oeganda

Als u één van de hoogtepunten van Oeganda wilt bezoeken, kan Habari Travel vaak het vervoer voor u verzorgen. Is sommige gevallen is dit echter helaas niet mogelijk. Het management van de accommodatie zal u dan helpen bij het regelen van vervoer. De kosten voor dit vervoer zijn voor eigen rekening.

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045

Daarom kiest u voor Habari Travel

Of u nu voor de eerste keer te gast bent in ‘de Parel van Afrika‘ of niet. Met Habari Travel wordt een Oeganda reis een onvergetelijke én betaalbare ervaring.

Spannend, indrukwekkend en uitdagend. U zult ogen en oren te kort komen dankzij de unieke rijkdom aan natuur en cultuur in Oeganda.

Met meer dan 20 jaar ervaring, eigen accommodaties, een eigen wagenpark en bijna 200 Oegandese werknemers helpen wij u uw droom te verwezenlijken.

Lees meer over Habari Travel