U bent hier: Home » Accommodaties

Accommodaties van Habari Travel en Nature Lodges

Al vele jaren kan Habari Travel zijn gasten verwelkomen in eigen accommodaties. In samenwerking met Nature Lodges is dit aanbod verder uitgebreid. Het voordeel voor u? U kunt er zeker van zijn dat onze staf er alles aan zal doen om het u naar uw zin te maken.

Belangrijk: al deze accommodaties zijn zeer bijzonder en kleinschalig. De meeste hebben tot max. 12 kamers en dus is op tijd boeken een must!

Duurzaamheid

Wij hechten er veel belang aan om onze hotels zo duurzaam mogelijk te runnen. Standaard kopen wij zoveel mogelijk waren in de directe omgeving van de hotels. De meeste accommodaties beschikken over een eigen groente- en kruidentuin. Op meerdere plekken maken we gebruik van zonnepanelen om in een deel van de elektriciteit te voorzien. Regenwater vangen we op om in droge tijden onze tuinen mee te besproeien.

Waar we ook trots op zijn is onze nauwe samenwerking met de lokale bevolking. Zo leveren wij zaden aan lokale boeren en helpen op deze manier de boeren aan een extra inkomen. Zo veel mogelijk putten wij man- en vrouwkracht uit de directe omgeving van de accommodatie. Wij zorgen zelf voor een groot deel van de opleiding van deze medewerkers. Daarnaast steunen wij diverse lokale initiatieven. Denk hierbij aan de craft workshops in Pakwach, de God Cares lagere school in Bunyoni of de plaatselijke dovenorganisatie in Kisoro.

Single vriendelijk!

Heel vaak heeft de meerprijs voor singles te maken met de accommodaties. Habari Travel heeft veelal reizen waarvoor u als single niet extra betaalt! Door onze samenwerking met Nature Lodges en onze eigen accommodaties kunnen wij u deze garantie geven. Iedereen heeft een eigen kamer of tent.

Helaas geldt dit niet voor de luxe reis. Hier gebruiken wij accommodaties van anderen en niet van Nature Lodges.

Zie www.naturelodges.biz voor meer info over accommodaties of raadpleeg het menu links op deze website.

Accommodatie optie 1 en optie 2

Bij het boeken van uw reis kunt u kiezen uit de wat avontuurlijker of de meer comfortabele accommodatie.

  1. De eerste optie is een combinatie van kamperen in al ingerichte safaritenten met bedden op basis van gedeeld sanitair (inclusief bed- en badlinnen), het zogenaamde 'lazy' camping, en overnachtingen in accommodaties van Nature Lodges (middenklasse).
  2. Bij de tweede optie slaapt u, tegen een geringe meerprijs, overal in de accommodaties van Nature Lodges (middenklasse).

Onze reizen

Parel van Afrika
Groepsreis 19 dagen
va € 3.095,- p.p. incl. vliegticket

Kort Afrikaans
Groepsreis 9 dagen
va € 2.095,- p.p. incl. vliegticket

Natuurlijk Uganda
Groepsreis 14 dagen
va € 2.695,- p.p. incl. vliegticket

Langs de Afrikaanse Evenaar
Groepsreis 22 dagen
va € 4.385,- p.p. incl. vliegticket

Groene Hart van Afrika
Individuele reis 16 dagen
va € 2.895,- p.p. incl. vliegticket

Luxe Reis door Uganda
Individuele reis 16 dagen
va € 4.395,- p.p. incl. vliegticket

Maatwerk
Reis met z'n tweeën, met vrienden of familie in uw eigen tempo.
Informeer naar de mogelijkheden.