Airport Guesthouse Entebbe
Airport Guesthouse Entebbe
Fort Murchison
Fort Murchison
Gorilla Valley Lodge
Gorilla Valley Lodge
Kibale Forest Camp
Kibale Forest Camp
Kidepo Savannah Lodge
Kidepo Savannah Lodge
Mburo Eagles Nest
Mburo Eagles Nest
The Bush Lodge
The Bush Lodge
Travellers Rest Hotel
Travellers Rest Hotel

Onze lodges en hotels in Oeganda

Al vele jaren kan Habari Travel haar gasten welkom heten in eigen accommodaties. Door de nauwe samenwerking met Nature Lodges is dit aanbod verder uitgebreid. In totaal beheren Habari Travel en Nature Lodges acht lodges en hotels, verdeeld over heel Oeganda.
Het voordeel voor u? U kunt er zeker van zijn dat onze staf er alles aan zal doen om het u naar uw zin te maken.
Alle accommodaties zijn bijzonder en kleinschalig. De meeste hebben maximaal 12 kamers of safaritenten, dus is op tijd boeken een absolute aanrader!

Onze lodges en hotels bevinden zich op de mooiste plekken in Oeganda die u zich maar kunt bedenken, vaak aan de rand van een nationaal park.
Alle accommodaties zijn voorzien van een restaurant en bar, waar u heerlijk kunt eten en drinken.

Duurzaamheid

Wij hechten er veel belang aan om onze lodges en hotels in Oeganda zo duurzaam mogelijk te runnen. Standaard kopen wij zoveel mogelijk goederen in de directe omgeving van de accommodaties in. De meeste accommodaties beschikken over een eigen groente- en kruidentuin. Op meerdere plekken maken we gebruik van zonnepanelen om in een deel van de elektriciteit te voorzien. Regenwater vangen we op om in tijden van droogte onze tuinen te kunnen besproeien.
Waar we ook trots op zijn, is onze nauwe samenwerking met de lokale bevolking. Zo leveren wij zaden aan lokale boeren en helpen we de boeren op deze manier aan een extra inkomen. Zo veel mogelijk putten wij man- en vrouwkracht uit de directe omgeving van de accommodatie. Wij zorgen zelf voor een groot deel van de opleiding van deze medewerkers. Daarnaast steunen wij diverse lokale initiatieven. Denk hierbij aan de craft workshops in Pakwach, de God Cares lagere school in Bunyoni of de plaatselijke dovenorganisatie in Kisoro.

Singlevriendelijk

Heel vaak heeft de meerprijs voor singles te maken met de accommodaties. Voor de meeste reizen van Habari Travel hoeft u als single niet extra te betalen! Door onze samenwerking met Nature Lodges en onze eigen lodges en hotels in Oeganda kunnen wij u deze garantie geven. Iedereen heeft een eigen kamer of tent.
Helaas geldt dit niet voor Luxe Reis door Oeganda. Hier gebruiken wij accommodaties van derden en niet van Habari Travel / Nature Lodges. Hetzelfde geldt voor het Tanzaniaanse gedeelte van Langs de Afrikaanse Evenaar.

Accommodatiekeuze

Bij het boeken van uw reis kunt u kiezen uit een wat avontuurlijker (optie 1) of een meer comfortabele accommodatie (optie 2):

Optie 1

Een uitgekiende combinatie van ‘lazy camping’ (verblijf in een al ingerichte safaritent, inclusief bed- en badlinnen; toilet en douche worden gedeeld in een sanitair blok) plus overnachten in de sfeervolle accommodaties van Habari Travel / Nature Lodges.

‘Lazy camping’ is mogelijk bij Kidepo Savannah Lodge, Fort Murchison, Kibale Forest Camp, The Bush Lodge en Mburo Eagles Nest.

Optie 2

U overnacht overal in de sfeervolle accommodaties van Habari Travel / Nature Lodges. Dit kan een kamer zijn, maar ook een zeer luxe en ruime safaritent met eigen douche en toilet (inclusief bed- en badlinnen).

The Bush Lodge nacht
Kibale Forest Camp Personeel
Scroll naar top