Airport Guesthouse Entebbe

Op slechts 15 minuten van Entebbe International Airport ligt het Airport Guesthouse Entebbe. Ons guesthouse is meestal de eerste accommodatie waar u in Oeganda verblijft. Dit begin- en eindpunt van de meeste reizen naar Oeganda vormt namelijk al jaren de thuisbasis voor Habari Travel. Het hotel ligt in een rustige woonwijk van Entebbe. Deze rustige omgeving en de prachtige tuin zorgen voor een oase van rust. Het is daarom de perfecte accommodatie om uw reis rustig te beginnen. Aan het einde van de reis voelt ons Airport Guesthouse Entebbe eveneens als thuiskomen.

Airport Guesthouse Entebbe in een oogopslag

Ligging: op 15 minuten van het vliegveld – op 10 minuten van het Victoriameer
Kamers met eigen sanitair: 11
Kamers met gedeeld sanitair: 4
'Lazy camping’ tenten met gedeeld sanitair: GEEN
Restaurant: JA
Bar: JA
Zwembad: NEE
Wifi: JA

Uw reis verlengen?

Wilt u eerder in Oeganda aankomen om alvast aan het leven in Afrika te wennen? Dan kunt u voor slechts € 25,- per persoon een extra nacht bijboeken. U kunt dit tijdens uw boeking aangeven en dit is inclusief een heerlijk ontbijt. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in Entebbe zelf of de hoofdstad Kampala. U kunt er echter ook voor kiezen om heerlijk te ontspannen in de heerlijke tuin. Hetzelfde geldt als u na uw reis nog even na wilt genieten van alle geweldige indrukken die u in Oeganda heeft opgedaan.

Restaurant en bar

In de ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant van Airport Guesthouse Entebbe. Deze is te vinden in het hoofdgebouw, een gerestaureerd koloniaal huis dat uitkijkt over de prachtige tuin. In de avond wordt deze tuin echter omgetoverd in een openluchtrestaurant. Of de koks nu een smakelijke barbecue of andere maaltijd bereiden, het is altijd heerlijk om in de tuin te dineren. De Afrikaanse sterrenhemel en kleine gaslampjes zorgen dan voor een sprookjesachtige en gezellige sfeer. In het hoofdgebouw vindt u ook onze bar waar u een koel drankje of een lekker kopje koffie of thee kunt bestellen.

Over Airport Guesthouse Entebbe

Het Airport Guesthouse Entebbe heeft in totaal 11 kamers met eigen badkamer en 4 kamers met gedeelde badkamer. De kamers zijn ruim liggen om de mooie tuin die het hele jaar groen is. Uiteraard trekt dit ook prachtig gekleurde tropische vogels aan. Als u tijdens uw reis vergeten bent om souvenirs te kopen, dan kunt u in onze giftshop alsnog uw laatste inkopen doen.

Alle accommodaties in eigen beheer

Airport Guesthouse Entebbe en alle andere lodges en hotels waar u tijdens onze reizen verblijft, zijn in eigen beheer. Ze zijn kleinschalig gebouwd met oog voor detail, de natuur en de omgeving. Het zijn geen 5-sterren hotels, maar liggen wel op 5-sterren locaties op schitterende plekken in de natuur, bij een klein dorp of pal aan de grens van een nationaal park. Als onze gast kunt u daarom rekenen op de ultieme Afrika ervaring in sfeervolle accommodaties met een heerlijke keuken en vriendelijk personeel.

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045

Daarom kiest u voor Habari Travel

Of u nu voor de eerste keer te gast bent in ‘de Parel van Afrika‘ of niet. Met Habari Travel wordt een Oeganda reis een onvergetelijke én betaalbare ervaring.

Spannend, indrukwekkend en uitdagend. U zult ogen en oren te kort komen dankzij de unieke rijkdom aan natuur en cultuur in Oeganda.

Met meer dan 20 jaar ervaring, eigen accommodaties, een eigen wagenpark en bijna 200 Oegandese werknemers helpen wij u uw droom te verwezenlijken.

Lees meer over Habari Travel