The Bush Lodge

The Bush Lodge ligt aan het Kazinga Channel, op de grens met Queen Elizabeth National Park. Deze lodge is gebouwd volgens ecologische principes en vanuit deze plek kijkt u uit over het kanaal en een deel van het park. Door de ligging bij het park bestaat er een grote kans dat op het terrein van de lodge wilde dieren voor kunnen komen. Savanneolifanten, reuzenboszwijnen, nijlpaarden en Afrikaanse buffels maken bijvoorbeeld deel uit van een vaste groep bezoekers aan het terrein van de lodge.

The Bush Lodge in een oogopslag

Ligging: aan de oevers van het Kazinga Channel – aan de rand van Queen Elizabeth National Park
Tenten met eigen sanitair: 12
‘Lazy camping’ tenten met gedeeld sanitair: 11
Restaurant: JA
Bar: JA
Zwembad: NEE
Wifi: NEE

Restaurant en bar van The Bush Lodge

Centraal op het terrein vindt u onze restaurant- en barruimte. Twee enorme tenten zorgen ervoor dat u hier kunt genieten van een perfecte Afrikaanse avond. De tenten zijn namelijk zo opgezet dat ze uitkijken over het Kazinga-kanaal en het Rwenzori-gebergte. Na een drankje in de bar bent u welkom om plaats te nemen in het restaurant. Hier krijgt u een smakelijk 4-gangendiner onder een schitterende sterrenhemel. Na het diner kunt u gezellig bij het houtvuur napraten over de belevenissen van de afgelopen dag.

Optie 1: ‘Lazy camping’ met gedeeld sanitair

Wanneer u bij The Bush Lodge aan komt rijden, ziet u rechts onze camping. Uw ingerichte safaritent staat onder een rieten afdak om u te beschermen tegen de hitte van de zon. Deze zijn ingericht met comfortabele bedden, een nachtkastje en een stopcontact om uw elektrische apparatuur op te laden. ’s Avonds maken we op de camping een houtvuur waarbij u samen met uw medereizigers vakantie-ervaringen kunt delen. Het gedeelde sanitair van de camping bevindt zich achter het centrale restaurantgedeelte en bestaat uit aparte toiletten en douches. Een tweede sanitaire ruimte vindt u naast de camping zelf. U hoeft zich geen zorgen te maken over linnengoed, want alle beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Optie 2: Safaritent met eigen sanitair

Zittend op uw veranda kijkt u uit over een schitterend stukje Oeganda. Uw ‘kamer’ in The Bush Lodge is een luxe safaritent met de benodigde voorzieningen. Ze zijn ideaal voor reizigers die net iets meer privacy willen, want iedere tent heeft een eigen toilet. Maar het meest bijzonder is uw badkamer. Hier doucht u direct onder de Afrikaanse hemel. Iedere kamer heeft een eigen watertank en aan het einde van de middag is het water door de zon heerlijk warm. En mocht u het eng vinden om alleen buiten te douchen: alle douches hebben duodouches, dus u kunt samen met uw partner een buitendouche ervaren.

Alle accommodaties in eigen beheer

The Bush Lodge en alle andere lodges en hotels waar u tijdens onze reizen verblijft, zijn in eigen beheer. Ze zijn kleinschalig gebouwd met oog voor detail, de natuur en de omgeving. Het zijn geen 5-sterren hotels, maar liggen wel op 5-sterren locaties op schitterende plekken in de natuur, bij een klein dorp of pal aan de grens van een nationaal park. Als onze gast kunt u daarom rekenen op de ultieme Afrika ervaring in sfeervolle accommodaties met een heerlijke keuken en vriendelijk personeel.

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045

Daarom kiest u voor Habari Travel

Of u nu voor de eerste keer te gast bent in ‘de Parel van Afrika‘ of niet. Met Habari Travel wordt een Oeganda reis een onvergetelijke én betaalbare ervaring.

Spannend, indrukwekkend en uitdagend. U zult ogen en oren te kort komen dankzij de unieke rijkdom aan natuur en cultuur in Oeganda.

Met meer dan 20 jaar ervaring, eigen accommodaties, een eigen wagenpark en bijna 200 Oegandese werknemers helpen wij u uw droom te verwezenlijken.

Lees meer over Habari Travel