Gorilla Valley Lodge

Gorilla Valley Lodge ligt letterlijk aan de rand van Bwindi Impenetrable National Park, het thuis van de berggorilla’s in Oeganda. Als u hier verblijft, zijn deze ‘gentle giants‘ uw buren. Soms komen ze op bezoek om wat tijd door te brengen in de tuin of in het kleine dal voor de lodge. De benaming is dan ook een terechte keuze voor deze unieke plek. De geluiden van de jungle zijn uw wekker. De vroege vogel kan dan met eigen ogen ervaren hoe de mist optrekt en Bwindi ontwaakt.

Gorilla Valley Lodge in een oogopslag

Ligging: aan de rand van Bwindi Impenetrable National Park – op 30 minuten van het verzamelpunt voor gorilla tracking in Rushaga
Kamers met eigen sanitair: 12
'Lazy camping’ tenten met gedeeld sanitair: GEEN
Restaurant: JA
Bar: JA
Zwembad: NEE
Wifi: NEE

Restaurant, bar en lounge

Hoog op de heuvel trekt het hoofdgebouw van Gorilla Valley Lodge als eerste de aandacht. Hier kunt u de lounge en het restaurant vinden. In de lounge kunt u heerlijk ontspannen bij het vuur, maar u kunt het ook gemakkelijk maken op de veranda. De hoge ligging betekent namelijk ook dat het uitzicht vanuit het hoofdgebouw prachtig is. Aan de ene kant kijkt u uit op Bwindi Impenetrable National Park, terwijl u aan de andere kant de akkers van de lokale bevolking kunt zien. Luister ook eens naar het geluid van de voorbij stromende Nsonghirivier in het dal. In het restaurant van Gorilla Valley Lodge bieden we het beste van twee werelden: een internationaal buffet bereid door onze Oegandese chef. Hier geniet u van een heerlijk 3-gangendiner: een uitgekiende keuze van smakelijke gerechten.

De kamers van Gorilla Valley Lodge

Gorilla Valley Lodge is een ‘middenklasse accommodatie’ met 12 kamers. Ze hebben allemaal eigen badkamers, toiletten en veranda met een prachtig uitzicht over de laaglandbossen. Elke kamer is sfeervol ingericht met twee aparte bedden en gedecoreerd in een moderne retrostijl.

Alle accommodaties in eigen beheer

Gorilla Valley Lodge en alle andere lodges en hotels waar u tijdens onze reizen verblijft, zijn in eigen beheer. Ze zijn kleinschalig gebouwd met oog voor detail, de natuur en de omgeving. Het zijn geen 5-sterren hotels, maar liggen wel op 5-sterren locaties op schitterende plekken in de natuur, bij een klein dorp of pal aan de grens van een nationaal park. Als onze gast kunt u daarom rekenen op de ultieme Afrika ervaring in sfeervolle accommodaties met een heerlijke keuken en vriendelijk personeel.

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045

Daarom kiest u voor Habari Travel

Of u nu voor de eerste keer te gast bent in ‘de Parel van Afrika‘ of niet. Met Habari Travel wordt een Oeganda reis een onvergetelijke én betaalbare ervaring.

Spannend, indrukwekkend en uitdagend. U zult ogen en oren te kort komen dankzij de unieke rijkdom aan natuur en cultuur in Oeganda.

Met meer dan 20 jaar ervaring, eigen accommodaties, een eigen wagenpark en bijna 200 Oegandese werknemers helpen wij u uw droom te verwezenlijken.

Lees meer over Habari Travel