Singlereizen naar Oeganda Fort Murchison

Singlereizen naar Oeganda

Habari Travel is singlevriendelijk. Bij ons betalen reizigers die alleen reizen hetzelfde als reizigers die samen reizen. Bij andere aanbieders moet u bijvoorbeeld een eenpersoonskamertoeslag betalen of een kamer delen met een reisgenoot die u niet kent. Habari Travel rekent geen eenpersoonskamertoeslag en u slaapt altijd in uw eigen kamer of tent. We bieden geen echte singlereizen naar Oeganda aan. De kans is wel groot dat u andere alleenreizenden zult treffen, omdat wij singlevriendelijk zijn. Zo ontmoet u mensen met dezelfde liefde voor reizen en geniet u samen van de hoogtepunten van Oeganda.

Singlevriendelijk reizen met Habari Travel

Habari Travel is samen met Nature Lodges eigenaar van 8 accommodaties in Oeganda. Omdat de accommodaties waarin u overnacht van onszelf zijn, rekenen wij u geen eenpersoonskamertoeslag. U betaalt dus niets extra en opzichte van mensen die samen reizen.

Twee uitzonderingen hierop zijn de Luxe reis door Oeganda en het Tanzaniaanse gedeelte van de reis Langs de Afrikaanse Evenaar. Hier maken we namelijk geen gebruik van onze eigen accommodaties.

Single op reis in Oeganda. Voor wie?

Sommige mensen kiezen er bewust voor om alleen op reis te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Mensen koppelen of daten is niet het doel van onze singlereizen naar Oeganda. Als u single op reis wilt naar Oeganda, hoeft u geen single te zijn in het dagelijks leven. Ook niet-singles zijn van harte welkom. Bent u gelukkig getrouwd en droomt u er al jaren van om de berggorilla’s te bezoeken, maar houdt uw wederhelft niet van reizen? Of hebben uw vrienden geen zin om een reis naar Afrika te maken? U bent van harte welkom om aan te sluiten bij één van onze groepen.

Groepen met andere alleenreizenden

De meeste mensen die alleen op reis gaan, vinden dat in het begin een beetje spannend. Kunt u wel aansluiting vinden bij de groep? Zijn uw medereizigers sympathiek? Vergeet niet dat die medereizigers waarschijnlijk hetzelfde ervaren. Bovendien heeft iedere deelnemer aan onze reizen dezelfde droom om zeldzame berggorilla’s te zien. De gezamenlijke interesse voor Oeganda zorgt er ook voor dat een groepsreis u samenbrengt. De avonturen die u al vanaf de eerste reisdag samen met de groep beleeft, scheppen een band. Het is namelijk ontzettend leuk om samen nieuwe reiservaringen te delen, dieren te spotten en ’s avonds elkaars foto’s te bekijken. We kennen genoeg verhalen van vriendschappen die tijdens één van onze reizen zijn ontstaan.

Single reizigers van alle leeftijden

We kunnen u altijd helpen om een groepsreis te kiezen waar veel alleenreizende leeftijdsgenoten aan deelnemen. Neem gerust contact op met Habari Travel om meer te weten te komen over de groepssamenstelling van uw gewenste vertrekdatum.

Singlereizen naar Oeganda met Habari Travel

Als u met Habari Travel op groepsreis naar Oeganda gaat, is de kans groot dat u andere singles zult ontmoeten. Habari Travel is namelijk singlevriendelijk. Alleenreizenden betalen geen eenpersoonskamertoeslag en hebben altijd een eigen kamer of tent. Het is de ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van al het moois dat Oeganda te bieden heeft.

Als enige Oeganda specialist is Habari Travel al meer dan 20 jaar thuis in dit prachtige land. We hebben een eigen kantoor in Kampala en hebben goede contacten. Zo kunnen wij onder andere gorilla permit garantie bieden. Bovendien hebben we de beschikking over onze eigen auto’s met raamplaats voor iedereen en onze eigen deskundige chauffeurs. Zij hebben veel kennis over Oeganda, de lokale gewoontes en het wildlife.

Wilt u alleen op reis en de berggorilla ontmoeten? Dan helpen we u graag om uw droom te verwezenlijken. Bekijk onze brochures en neem gerust contact met ons op. We kunnen u meer vertellen over de groepssamenstelling en nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken.

Singlereizen naar Oeganda Regenboog
Singlereizen naar Oeganda Olifanten
Singlereizen naar Oeganda Singlevriendelijk

Scroll naar top