Gorilla Valley Lodge

Gorilla Valley Lodge ligt aan de rand van Bwindi Impenetrable National Park, het thuis van de berggorilla’s. In het kleine dal voor de lodge komen de berggorilla’s regelmatig eten van het welig tierende groen en blijven dan een dag of twee in de buurt! Gorilla Valley Lodge is dan ook een terechte benaming voor deze unieke plek.
Hoog op de heuvel trekt het hoofdgebouw als eerste de aandacht. Deze ligging betekent natuurlijk ook dat het uitzicht vanuit het hoofdgebouw prachtig is. Aan de ene kant kijkt u uit op Bwindi Impenetrable National Park, terwijl u aan de andere kant de akkers van de lokale bevolking kunt zien. Luister ook eens naar het geluid van de voorbij stromende Nsonghirivier in het dal.

Gorilla Valley Lodge

Gorilla Valley Lodge in een oogopslag

  • Ligging: aan de rand van Bwindi Impenetrable National Park – op 30 minuten van het verzamelpunt voor gorilla tracking in Rushaga
  • Aantal kamers met eigen sanitair: 12
  • Aantal ‘lazy camping’ tenten met gedeeld sanitair: GEEN
  • Restaurant: JA
  • Bar: JA
  • Zwembad: NEE
  • Wifi: NEE
  • Activiteiten: Gorilla Tracking, nature walks, dansvoorstelling
Gorilla Valley Lodge
Gorilla Valley Lodge

Restaurant, bar en lounge

Het Airport Guesthouse Entebbe beschikt over 11 kamers met eigen badkamer en 4 kamers met gedeelde badkamer (één badkamer per twee kamers). De kamers zijn ruim en gesitueerd rond de altijd groene tuin, waar u vele prachtig gekleurde tropische vogels kunt zien. Mocht u onderweg vergeten zijn om souvenirs te kopen, dan kunt u in onze giftshop alsnog uw laatste inkopen doen.

Gorilla Valley Lodge
Gorilla Valley Lodge
Gorilla Valley Lodge
Gorilla Valley Lodge

Optie 1 en 2: kamer

In het hoofdgebouw bevinden zich de lounge en het restaurant. De lounge is een fijne plek om met andere reizigers ervaringen uit te wisselen over de Gorilla Tracking.
In het restaurant worden de maaltijden geserveerd, waaronder het 3-gangendiner, een uitgekiende keuze van smakelijke gerechten.

Scroll naar top