U bent hier: Home » Accommodaties » The Bush Lodge

The Bush Lodge

The Bush Lodge ligt aan het Kazinga Channel, op de grens met Queen Elizabeth National Park. Vanuit de lodge kijkt u uit over het kanaal en een deel van het park. Door de ligging bij het park bestaat er een grote kans dat op het terrein van de lodge wilde dieren voor kunnen komen. Savanneolifanten, nijlpaarden en Afrikaanse buffels maken deel uit van een vaste groep bezoekers aan het terrein van de lodge.

 

The Bush Lodge in een oogopslag

  • Ligging: aan de oevers van het Kazinga Channel - aan de rand van Queen Elizabeth National Park
  • Aantal tenten met eigen sanitair: 12
  • Aantal 'lazy camping' tenten met gedeeld sanitair: 11
  • Restaurant: JA
  • Bar: JA
  • Zwembad: NEE
  • Wifi: NEE
  • Activiteiten: game drives, chimp tracking in Kyambura Gorge, boottocht op het Kazinga Channel, ballonvaart boven de savanne

Lees meer informatie over Queen Elizabeth National Park

Restaurant

Centraal op het terrein vindt u onze restaurant- en barruimte. Twee enorme tenten zorgen ervoor dat u hier kunt genieten van een Afrikaanse avond. Na een drankje in de bar bent u welkom om plaats te nemen in het restaurant. Hier krijgt u een smakelijk 4-gangendiner; alles is vers klaargemaakt in onze eigen keuken. Na het diner kunt u gezellig bij het houtvuur napraten over de belevenissen van de afgelopen dag.

Accommodatie

Zittend op uw veranda kijkt u uit over dit schitterende stukje Uganda. Uw kamer in The Bush Lodge is een luxe safaritent met de benodigde voorzieningen. Iedere tent heeft een eigen toilet. Maar het meest bijzonder is uw badkamer. Hier doucht u direct onder de Afrikaanse hemel. Iedere kamer heeft een eigen watertank en aan het einde van de middag is het water door de zon heerlijk warm. En mocht u het eng vinden om alleen buiten te douchen: alle douches hebben duodouches, dus u kunt samen met uw partner een buitendouche ervaren.

'Lazy' camping

Wanneer u aan komt rijden, ziet u rechts onze camping. Uw ingerichte safaritent staat onder een rieten afdak om u te beschermen tegen de hitte van de zon. Centraal op de camping staat de grote rondavel waar u eventueel met uw gids kunt ontbijten. ’s Avonds maken we op de camping een houtvuur waarbij u samen met uw medereizigers vakantie-ervaringen kunt delen. Het gedeelde sanitair van de camping bevindt zich achter het centrale restaurantgedeelte en bestaat uit aparte toiletten en douches. Een tweede sanitaire ruimte vindt u naast de camping zelf.

Onze reizen

Parel van Afrika
Groepsreis 19 dagen
va € 3.095,- p.p. incl. vliegticket

Kort Afrikaans
Groepsreis 9 dagen
va € 2.095,- p.p. incl. vliegticket

Natuurlijk Uganda
Groepsreis 14 dagen
va € 2.695,- p.p. incl. vliegticket

Langs de Afrikaanse Evenaar
Groepsreis 22 dagen
va € 4.385,- p.p. incl. vliegticket

Groene Hart van Afrika
Individuele reis 16 dagen
va € 2.895,- p.p. incl. vliegticket

Luxe Reis door Uganda
Individuele reis 16 dagen
va € 4.395,- p.p. incl. vliegticket

Maatwerk
Reis met z'n tweeën, met vrienden of familie in uw eigen tempo.
Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere accommodaties: