The Bush Lodge

The Bush Lodge

The Bush Lodge ligt aan het Kazinga Channel, op de grens met Queen Elizabeth National Park. Vanuit de lodge kijkt u uit over het kanaal en een deel van het park. Door de ligging bij het park bestaat er een grote kans dat op het terrein van de lodge wilde dieren voor kunnen komen. Savanneolifanten, reuzenboszwijnen, nijlpaarden en Afrikaanse buffels maken deel uit van een vaste groep bezoekers aan het terrein van de lodge.

The Bush Lodge

The Bush Lodge in een oogopslag

The Bush Lodge
The Bush Lodge

Restaurant en bar

Centraal op het terrein vindt u onze restaurant- en barruimte. Twee enorme tenten zorgen ervoor dat u hier kunt genieten van een Afrikaanse avond. Na een drankje in de bar bent u welkom om plaats te nemen in het restaurant. Hier krijgt u een smakelijk 4-gangendiner.
Na het diner kunt u gezellig bij het houtvuur napraten over de belevenissen van de afgelopen dag.

The Bush Lodge
The Bush Lodge
The Bush Lodge
The Bush Lodge

Optie 1: ‘Lazy camping’ met gedeeld sanitair

Wanneer u aan komt rijden, ziet u rechts onze camping. Uw ingerichte safaritent staat onder een rieten afdak om u te beschermen tegen de hitte van de zon.
’s Avonds maken we op de camping een houtvuur waarbij u samen met uw medereizigers vakantie-ervaringen kunt delen. Het gedeelde sanitair van de camping bevindt zich achter het centrale restaurantgedeelte en bestaat uit aparte toiletten en douches. Een tweede sanitaire ruimte vindt u naast de camping zelf.

The Bush Lodge
The Bush Lodge
The Bush Lodge
The Bush Lodge

Optie 2: Safaritent met eigen sanitair

Zittend op uw veranda kijkt u uit over dit schitterende stukje Oeganda. Uw ‘kamer’ in The Bush Lodge is een luxe safaritent met de benodigde voorzieningen. Iedere tent heeft een eigen toilet. Maar het meest bijzonder is uw badkamer. Hier doucht u direct onder de Afrikaanse hemel. Iedere kamer heeft een eigen watertank en aan het einde van de middag is het water door de zon heerlijk warm. En mocht u het eng vinden om alleen buiten te douchen: alle douches hebben duodouches, dus u kunt samen met uw partner een buitendouche ervaren.

Scroll naar top