U bent hier: Home » Uganda Reizen » Maatwerkreizen

Maatwerkreizen

Met zijn tweeën of vieren op avontuur door de schitterende natuur van Afrika in een stoere 4WD Toyota Landcruiser met chauffeur? Reizen met vrienden of uw eigen familie in uw eigen tempo, stoppen wanneer u wilt, foto's maken en filmen net zo lang u wilt? Op een prachtige plek voor de tent wakker worden met een kopje koffie en uitzicht over de savannes of op het terras van een lokaal restaurantje genieten van een lokaal gerecht? Dit is voor veel reizigers een droom!

Habari Travel kan die droom voor u doen uitkomen met op maat samengestelde reizen. We staan klaar om u een unieke reis te bezorgen. En dat voor een prijs die u beslist aangenaam zal verrassen!

‘Alles’ al gezien in Afrika maar nog niet de berggorilla’s en chimpansees?

Sommige mensen hebben maar beperkt de tijd en kunnen zich de luxe van een 3-weekse reis niet permitteren. Anderen hebben een heel specifiek doel waarom ze naar Uganda willen komen. Bijvoorbeeld de vogels, voor het volgen van een mooie route door Uganda, of, in de meeste gevallen, voor het bezoeken van de gorilla’s. Zij willen een reis die daarop is afgestemd. Weer anderen willen niet zoveel rijden en willen langer op één plek blijven.

Wij hebben de know-how, auto’s, eigen accommodaties, chauffeurs en gidsen in huis om u de reis van uw leven te laten maken in Oost-Afrika.

U heeft ideeën, wilt korter of langer verblijven, of een ander reisschema? Alles kan. We zullen er alles aan doen om uw reisdroom werkelijkheid te doen worden.

Neem contact met ons op en u ontvangt geheel vrijblijvend een aantrekkelijke en scherp geprijsde offerte.

Individuele reizen

Habari Travel heeft twee kant-en-klare 16-daagse individuele reizen die u via onze website kunt bekijken.

Het is ook mogelijk om tegen meerprijs een groepsreis als individuele reis te maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Habari Travel

Postadres
Mari Andriessenrade 96
2907 MA Capelle a.d. IJssel

Telefoon +31 (0) 505417045

KvK
02064406

Bankgegevens
IBAN:
NL25 RABO 0133158101
BIC:
RABONL2U

Maatwerk bij Habari Travel – Francis en Jean

Jean en Francis hebben zelf een bijzondere reis uitgestippeld. Ze wilden graag met z’n tweeën reizen, en wandelen leek voor hun zeer belangrijk. In hun eigen woorden: “In uw voorstel worden meerdere parken bezocht. Is het mogelijk wat minder parken te bezoeken en wat meer dagen onder leiding van een gids te voet er op uit te trekken (evt meerdaagse trekkings)?”

Individueel Uganda & Rwanda – Ton en Annemiek

Op zondag in de loop van de middag zeggen we de katten, die door de rugzakken in de kamer de bui al zien hangen, gedag en vertrekken richting Zaventem. Na een vlotte rit wijst het navigatiesysteem ons in één keer de weg naar ons hotel (de eerste in een forse reeks) en kunnen we rustig een hapje gaan eten in bruisend Zaventem. Maar eerst bij een van de plaatselijke kroegen een biertje want het is België per slot van rekening.