Individuele reizen naar Oeganda

Droomt u ervan om een mooie safari naar Afrika te maken met uw gezin, familie of vrienden? Met een individuele reis naar Oeganda is de kans groot dat die droom werkelijkheid wordt. Habari Travel heeft ruim 20 jaar een eigen kantoor in Kampala. Als enige échte Oeganda specialist helpen wij u graag om dit bijzondere land te leren kennen.

Omdat de Coronatijd al zoveel veranderingen heeft gebracht, blijven onze scherpe reisprijzen gelijk. Dus neem alvast vrijblijvend een optie op een reis of boek nu een reis in 2021 voor de prijs van 2020! (prijs vliegticket is wel onder voorbehoud).

Waarom een individuele reis naar Oeganda met chauffeur?

Hoewel Oeganda zich de laatste jaren heeft ontwikkeld als één van de veiligste landen van Afrika, raden wij u aan om een individuele reis met gids en chauffeur te boeken. De reden hiervoor heeft dan ook niet zozeer te maken met veiligheid. De verkeersregels in Oeganda zijn natuurlijk wel anders dan in Nederland of België. Onze chauffeurs weten daar prima mee om te gaan, zodat u tijdens uw vakantie kunt genieten van de omgeving.

Bovendien hebben onze chauffeurs de benodigde papieren voor de nationale parken. Ook de entrees daarvoor zijn bij onze prijzen inbegrepen. Onze chauffeurs hebben veel ervaring met game drives en weten zelfs de kleinste dieren te vinden. Kortom, met Habari Travel ziet u meer tijdens een individuele reis naar Oeganda en u kunt er ook nog eens meer van genieten! Wilt u ergens stoppen of iets langer blijven? In de meeste gevallen is dat mogelijk!

Onze individuele reizen naar Oeganda

De meest geboekte individuele reis is de 16-daagse Groene Hart van Afrika. Gedurende ruim twee weken bezoekt u de hoogtepunten van Oeganda. Overnachten doet u in de kleinschalige eigen accommodaties van Habari Travel. Reist u met vrienden, maar wilt u een eigen kamer? Wij werken bij deze safari niet met kamerindeling en u hoeft ook geen singletoeslag te betalen. Habari Travel is namelijk singlevriendelijk. Wilt u een individuele reis naar Oeganda maken met wat meer luxe? Boek dan de 16-daagse luxe reis door Oeganda. Tijdens uw luxe vakantie slaapt u in accommodaties met net wat meer voorzieningen, zoals een zwembad. Het is ook mogelijk om Oeganda en Tanzania te combineren met onze 22-daagse reis Langs de Afrikaanse evenaar. Bij luxe reis en de combinatiereis betaalt u als single in de meeste gevallen wel een toeslag.

Naast deze standaard individuele reizen naar Oeganda is het ook mogelijk om uw wensen voor een maatwerkreis te bespreken. Bovendien kun u de reizen uitbreiden met verleningen naar Rwanda, Zanzibar of Entebbe.

Vragen of boeken?

Een safari met vrienden of familie is erg bijzonder. Via onze website kunt u uw individuele reis naar Oeganda eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. We begrijpen dat u niet zo thuis bent in Oeganda als wij. Mocht u nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Scroll naar top