U bent hier: Home » Uganda Reizen » Groepsreizen » Kort Afrikaans

Kort Afrikaans

9-daagse groepsreis in Uganda

Boek nu
Optie of prijsopgave

Kort maar onvergetelijk!

Tijdens deze 9-daagse groepsreis ervaart u de geweldige natuur van Uganda met als hoogtepunt een bezoek aan de berggorilla’s in het tropische bergregenwoud van Zuidwest-Uganda. U ziet naast heel veel vogels, ook chimpansees, nijlpaarden, savanneolifanten, antilopen en met een beetje geluk leeuwen en wellicht het mysterieuze luipaard.

U maakt een indrukwekkende boottocht op het Kazinga Channel en overnacht in het wereldberoemde Travellers Rest Hotel in Kisoro of in Gorilla Valley Lodge aan de rand van Bwindi Impenetrable National Park. Een ideale reis wanneer u weinig tijd heeft, maar er wel een 'lange' week tussenuit wil naar tropisch Afrika.

Overnachtingsmogelijkheden

singlevriendelijkOptie 1
Combinatie van 'lazy' camping (verblijf in een al ingerichte safaritent met gedeeld sanitair, inclusief bed- en badlinnen) en overnachtingen in de sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (middenklasse).

Optie 2
Overal overnachten in de sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (middenklasse).

Wat biedt deze reis?

 • Met deze reis van Habari Travel bevindt u zich al vanaf dag 2 bij één van de nationale parken.
 • Een mix van ‘lazy’ camping en sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (optie 1) of overal overnachten in de sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (optie 2).
 • Wanneer u kiest voor ‘lazy’ camping staat uw comfortabele safaritent met bedden, al ingericht voor u klaar (inclusief bed- en badlinnen, toilet en douche worden gedeeld in een sanitairblok).
 • Logies en ontbijt zijn inbegrepen.
 • Vervoer in één van onze eigen 4WD Toyota Land Cruisers met open dak, aangepast voor optimaal genieten.
 • Reizen in een kleine groep (6-7 personen) met voor iedereen een raamplaats in de Land Cruiser.
 • Gegarandeerd bezoek aan de berggorilla’s in Uganda (niet bij de prijs inbegrepen).
 • Het gratis boek ‘Op het spoor van de berggorilla, Oeganda’s grootste schat’. In dit door Marcel van Rooijen geschreven boek, vindt u naast veel informatie over het leven van de berggorilla, ook tips over gorilla tracking en fotograferen in het regenwoud.
 • Het gratis boek ‘Eenvoudige veldgids voor Uganda’. In deze door Marcel van Rooijen geschreven veldgids, vindt u informatie over de meest algemene diersoorten die u tijdens uw reis in Uganda kunt tegenkomen.
 • Chimpanzee tracking in Kibale National Park.
 • Bezoek aan de savanneparken Queen Elizabeth National Park en Lake Mburo National Park.
 • Gamedrives in de hiervoor genoemde parken en een onvergetelijke boottocht op het Kazinga Channel.
 • Kans op 13 primatensoorten in de tropische regenwouden van Kibale National Park en Bwindi Impenetrable National Park.
 • Honderden vogelsoorten, een waar vogelparadijs.
 • Inclusief rechtstreekse heen- en terugvlucht vanaf Schiphol of Brussel (met mogelijk op de heen- of terugreis een tussenstop).
 • Onze prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en andere onvermijdbare kosten. De vliegticketprijzen, belastingen en brandstoftoeslagen kunnen gedurende het jaar wijzigen en daarmee ook de reissom.
 • Prijzen zijn exclusief boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Transfer van en naar het vliegveld.
 • Singlevriendelijk! Singles betalen dezelfde prijs per persoon als mensen die met z’n tweeën reizen; singles hebben altijd een eigen kamer of tent. Door onze unieke samenwerking met Nature Lodges kunnen we dit aanbod doen.

Reisprogramma

Dag 1: Vertrek Brussel of Schiphol

U vertrekt vanaf Schiphol of Brussel. Aankomst op Entebbe International Airport, waar u wordt afgehaald. U verblijft in een comfortabele kamer van het Airport Guesthouse, op slechts 15 minuten van het vliegveld.

Accommodatie dag 1
Optie 1: Airport Guesthouse Entebbe (BB)
Optie 2: Airport Guesthouse Entebbe (BB)

Dag 2: Naar Kibale National Park

U gaat op weg naar Kibale National Park. De deels onverharde rode weg kronkelt zich door het prachtige en afwisselende landschap met dorpjes, theevelden en bananenplantages.

Na onze lunch in Fort Portal rijden we door naar Kibale Forest Camp, waar kleine primaten als de rode colobus en
oostelijke franjeaap al op u wachten. Hier verblijft u de komende twee nachten.

Reisduur: ca. 6 uur

Accommodatie dag 2
Optie 1: ‘Lazy’ camping Kibale Forest Camp (BB)
Optie 2: Kibale Forest Camp (BB)

Dag 3: Chimp walk en Bigodi Swamp walk

Vandaag staan er twee activiteiten op het programma: de chimpanzee tracking en de Bigodi Swamp walk. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de chimpanzee permits gaan we in de ochtend of middag op zoek naar deze familieleden van ons.

In kleine groepjes, onder leiding van zeer deskundige en enthousiaste gidsen, gaan we op pad voor een wandeling door het Kibale Forest. In dit ongerepte laaglandoerwoud kunt u allerlei kleine apensoorten ontmoeten, waaronder roodstaartmeerkat, rode franjeaap, oostelijke franjeaap, bergmeerkat, grijswangmangabey en groene baviaan. Misschien ziet u zelfs wel de recent ontdekte Uganda mangabey.

Tijdens de wandeling van ongeveer vier uur ontmoeten we natuurlijk ook chimpansees. We beloven het u: het is geweldig en onvergetelijk om deze actieve en zeer luidruchtige dieren in hun natuurlijke omgeving te bewonderen.

De andere activiteit van vandaag is een wandeling door het moerasgebied van Bigodi. Hier is door de lokale bevolking een eigen ecotoerismeproject opgezet. Al wandelend door dorpjes, akkertjes, langs de rand van het moeras en over een knuppelbrug door het moeras, kunt u meer dan 100 vogelsoorten en vele apensoorten bewonderen. Doordat er in het gebied niet meer gejaagd wordt, zijn de kleine primaten van dichtbij te bewonderen. De wandeling duur twee à drie uur.

Accommodatie dag 3
Optie 1: ‘Lazy’ camping Kibale Forest Camp (BB)
Optie 2: Kibale Forest Camp (BB)

Chimpanzee habituation experience
In afwijking van het normale dagprogramma, is het ook mogelijk om een hele dag met een groep onderzoekers en een ‘habituation team’, een chimpanseefamilie te volgen (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De kosten bedragen US$ 220 p.p. Omdat de standaard chimpanzee tracking ter waarde van US$ 150 p.p. en de Bigodi Swamp walk ter waarde van US$ 25 p.p. door deelname aan deze activiteit komen te vervallen, hoeft u slechts US$ 45 p.p. bij te betalen. Deze activiteit begint bij het opstaan van de chimpansees tussen 5.30 en 6.30 uur en eindigt als ze rond 19.00 uur weer gaan slapen.

Deze optionele excursie moet van tevoren geboekt en betaald worden, omdat Habari Travel de permits vooraf moeten reserveren en betalen. Bij deelname aan deze activiteit vervallen de standaard chimpanzee tracking en de Bigodi Swamp walk.

Disclaimer
Het kan voorkomen dat de Chimpanzee Habituation Experience eerder stopt dan hierboven aangegeven. Als de maarten dele aan mensen gewende mensapen zich agressief beginnen te gedragen of herhaaldelijk vluchtgedragvertonen, wordt, in het belang van de mensapen, de experience beëindigd. Dit zou dus in principe al na een uurkunnen gebeuren. De rangers en wetenschappers van de Uganda Wildlife Authority zijn de enigen die hieroverbeslissen. Habari Travel heeft hier geen enkele inspraak in. In voorkomende gevallen vindt geen restitutie van dekosten plaats.

Dag 4: Naar Queen Elizabeth National Park

Vanuit Kibale reist u naar Queen Elizabeth National Park. Op weg naar onze overnachtingsplek The Bush Lodge,
passeert u de evenaar en rijden we al een stuk door het park.

Na de lunch maakt u in de namiddag een twee uur durende boottocht op het Kazinga Channel. U ziet grote aantallen nijlpaarden, Afrikaanse buffels en savanneolifanten die water drinken of verkoeling zoeken. Daarnaast zult u zich verbazen over de enorme hoeveelheid vogels: onder andere Afrikaanse nimmerzat, zadelbekooievaar, Afrikaanse schaarbek, verschillende soorten ijsvogels, pelikanen en de Afrikaanse zeearend. Als u van fotograferen houdt, is dit, zeker met het bijzondere licht in de late namiddag, een waar paradijs.

Reisduur: ca. 5 uur

Accommodatie dag 4
Optie 1: ‘Lazy’ camping The Bush Lodge (BB)
Optie 2: The Bush Lodge (BB)

Dag 5: Naar het Kisorodistrict

Vandaag staan we extra vroeg op, want deze dag beginnen we met een ochtend game drive. De opkomende zon kleurt de mistflarden rood en met het langzaam rijzen van de zon komt de vlakte, bezaaid met succulenten (Euphorbia candelabra) en tal van dieren, tot leven. U ziet en geniet van de vele Uganda kobs, savanneolifanten, Afrikaanse buffels en Defassa waterbokken die op de glooiende vlaktes leven. Met wat geluk ziet u misschien zelfs een leeuw of reuzenboszwijnen.

Na het late ontbijt geniet u van adembenemende vergezichten en passeert u Lake Bunyonyi, als we naar Kisoro rijden. Via typische Afrikaanse wegen rijden we naar het in het uiterste zuidwesten van Uganda gelegen Kisorodistrict. Halverwege de reis passeren we een bergpas, waar u een adembenemend uitzicht heeft op de vulkanen van het Virungagebergte, gelegen in zowel Rwanda, DR Congo als Uganda.

In Kisoro, gelegen aan de voet van de vulkanen en dichtbij enkele nationale parken van Uganda, Rwanda en DR Congo, verblijft u in Travellers Rest Hotel, een prachtig hotel met historische achtergrond. Deze eigen accommodatie van Habari Travel bestaat al meer dan 60 jaar en heeft onderdak geboden aan tal van befaamde onderzoekers waaronder Dian Fossey, wereldberoemd van de film ‘Gorillas in the Mist’. De komende 2 nachten verblijft u in dit wereldberoemde hotel.

In het voorkomende geval dat Travellers Rest Hotel volgeboekt is, kan er uitgeweken worden naar Gorilla Valley Lodge.

Reisduur: ca. 7 uur

Accommodatie dag 5
Optie 1: Travellers Rest Hotel (BB)
Optie 2: Travellers Rest Hotel (BB)

Dag 6: Ontmoeting met de berggorilla’s

Vandaag gaat u de berggorilla’s bezoeken! In de vroege ochtend gaan we naar één van de vijf berggorillagroepen in de Rushagasector, in het zuiden van Bwindi Impenetrable National Park. In groepjes van maximaal acht personen gaan we onder begeleiding van ervaren UWA-rangers, op zoek naar deze ‘gentle giants’. Een geweldige en soms inspannende tocht, voert u via olifantenpaadjes en regelmatig klauteren en klimmen door het ongerepte tropisch regenwoud naar de berggorilla’s.

Als eerste gaan de rangers met u naar de plek waar de berggorilla’s de vorige dag zijn gezien. Daarna volgt u het spoor naar de plaats waar ze de afgelopen nacht hebben doorgebracht. Via een spoor van gebroken takken en uitwerpselen, wordt u naar de plek gebracht waar u de berggorilla’s in levenden lijve kunt zien. Op korte afstand (7 meter) staat u oog in oog met deze indrukwekkende dieren. U zult genieten van een onbeschrijflijke en voor sommigen emotionele ervaring, die u uw leven lang niet meer vergeet. Na één uur moeten we deze goedmoedige dieren achterlaten en keert u, een fantastische ervaring rijker, terug naar uw accommodatie.

Accommodatie dag 6
Optie 1: Travellers Rest Hotel (BB)
Optie 2: Travellers Rest Hotel (BB)

Gorilla Permit Garantie
Dankzij onze uitstekende contacten in Uganda, kunnen we van tevoren gorilla permits voor de standaard gorilla
tracking inkopen. Mochten er onverhoopt geen permits meer verkrijgbaar zijn, dan kunt u de reis kosteloos annuleren.

Gorilla Habituation Experience
In afwijking van het normale dagprogramma is het in Bwindi Impenetrable National Park ook mogelijk om vier uur lang met een groep onderzoekers en een ‘habituation team’, één van de twee nog niet volledig gehabitueerde berggorillafamilies te volgen (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De kosten bedragen US$ 1.500 p.p. Minimumleeftijd is 15 jaar. Een goede conditie is gewenst, omdat er grotere afstanden in het bergoerwoud zullen worden afgelegd dan bij een standaard tracking. Er mogen per dag slechts 4 bezoekers per familie mee (bij een standaard tracking is dit 8 bezoekers). Boek dus tijdig!

Deze optionele excursie moet van tevoren geboekt en betaald worden, omdat wij deze speciale permits vooraf moeten reserveren en betalen. Bij deelname aan deze activiteit vervalt de (optionele) standaard gorilla tracking.

Disclaimer
Het kan voorkomen dat de Gorilla Habituation Experience eerder stopt dan hierboven aangegeven. Als de maar ten dele aan mensen gewende mensapen zich agressief beginnen te gedragen of herhaaldelijk vluchtgedrag vertonen, wordt, in het belang van de mensapen, de experience beëindigd. Dit zou dus in principe al na een uur kunnen gebeuren. De rangers en wetenschappers van de Uganda Wildlife Authority zijn de enigen die hierover beslissen. Habari Travel heeft hier geen enkele inspraak in. In voorkomende gevallen vindt geen restitutie van de kosten plaats.

Dag 7: Naar Lake Mburo National Park

Na het ontbijt vertrekken we naar Lake Mburo National Park. Eerst rijden we door de fraaie heuvels van zuidwest Uganda, die geleidelijk overgaan in vlaktes met droog gras, waar grote kuddes Nyankole koeien met hun enorme horens grazen. Na Mbarara gebruiken we de lunch bij het Igongo Cultural Centre, waarna we het interessante Eriijukiro Museum of South Western Uganda bezoeken. Vanaf de asfaltweg Kampala/Rwanda/DR Congo slaan we rechtsaf de heuvels in naar het kleine maar interessante Lake Mburo National Park, onze volgende bestemming.

Prachtig gelegen in de heuvels, begroeid met duizenden acacia’s en met een schitterend meer in het midden, is Lake Mburo National Park het enige park in Uganda waar u impala’s kunt zien. Het park heeft meer opvallende bewoners: steppezebra, Afrikaanse buffel, eland-antilope, topi, bohorrietbok, bosbok, gevlekte hyena en luipaard. In 2015 heeft de UWA (Uganda Wildlife Authority) in Lake Mburo National Park een groep Rothschilds giraffen uitgezet, afkomstig uit Murchison Falls National Park. In het park zijn meer dan 350 vogelsoorten waargenomen, waaronder de schuwe watertrapper en de verborgen levende witrugkwak.

Vlakbij de Sanga gate bevindt zich Mburo Eagles Nest, gelegen op de Ryemitanaheuvel. Deze accommodatie doet
zijn naam eer aan met een verbluffend uitzicht over Lake Mburo. In het restaurant of vanaf uw eigen veranda, heeft u
de meest idyllische plek om te genieten van de zonsondergang.
Houd vooral uw verrekijker bij de hand, want aan de voet van de heuvel kunt u wildsoorten als steppezebra, bosbok,
wrattenzwijn en impala zien. En misschien zweeft er wel een witruggier of oorgier vlak boven uw hoofd.

Na aankomst maken we een game drive in het park.

Reisduur: ca. 8 uur

Accommodatie dag 7
Optie 1: ‘Lazy’ camping Mburo Eagles Nest (BB)
Optie 2: Mburo Eagles Nest (BB)

Dag 8: Naar Entebbe

Na een wandelsafari is er een laat ontbijt en rijden we, met een tussenstop op de evenaar, naar Entebbe. Hier wacht ons eigen Airport Guesthouse op u.

Aan al het goede komt een einde. Dat geldt helaas ook voor deze onvergetelijke reis. Na het diner brengen we u in
circa 15 minuten naar het Entebbe International Airport voor uw terugvlucht naar Nederland of België.

Reisduur: ca. 5 uur

Dag 9: Aankomst Brussel of Schiphol

U komt vroeg in de ochtend aan op vliegveld Schiphol of Brussel.

Even acclimatiseren!

Voor slechts € 25,- p.p.p.n. kunt u één of meerdere nachten in ons Airport Guesthouse in Entebbe verblijven. Deze prijs is inclusief een heerlijk ontbijt!

Reizigers die de tijd hebben, kunnen zich de luxe van een dag eerder aankomen permitteren en een dag in en rond Entebbe doorbrengen om te wennen aan het Afrikaanse klimaat.

Vertrekdata

Vertrekdata 2019

 • 23-11-2019
 • 14-12-2019

Vertrekdata 2020

 • 04-01-2020
 • 18-01-2020
 • 25-01-2020
 • 08-02-2020
 • 22-02-2020
 • 07-03-2020
 • 21-03-2020
 • 04-04-2020
 • 18-04-2020
 • 02-05-2020
 • 23-05-2020
 • 06-06-2020
 • 13-06-2020
 • 20-06-2020
 • 27-06-2020
 • 04-07-2020
 • 11-07-2020
 • 18-07-2020
 • 25-07-2020
 • 08-08-2020
 • 15-08-2020
 • 22-08-2020
 • 05-09-2020
 • 19-09-2020
 • 03-10-2020
 • 17-10-2020
 • 07-11-2020
 • 21-11-2020
 • 12-12-2020
 • 26-12-2020

Vertrekdata 2021

 • 02-01-2021
 • 16-01-2021
 • 23-01-2021
 • 06-02-2021
 • 20-02-2021
 • 06-03-2021
 • 20-03-2021
 • 10-04-2021
 • 24-04-2021

Overzicht prijzen

Kort AfrikaansZonder ticketMet ticket SNMet ticket KLM
Optie 1€ 1.360,-€ 2.095,-€ 2.195,-
Optie 2€ 1.460,-€ 2.195,-€ 2.295,-
 • Optie 1 Combinatie van 'lazy' camping (verblijf in een al ingerichte safaritent met gedeeld sanitair, inclusief bed- en badlinnen) en overnachten in de sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (middenklasse).
  Optie 2 Overal overnachten in de sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (middenklasse).
 • Singlevriendelijk! Singles betalen dezelfde prijs per persoon als mensen die met z'n tweeën reizen en hebben een eigen kamer of tent! Door onze unieke samenwerking met Nature Lodges en onze eigen accommodaties kunnen we dit aanbod doen.
 • Genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen en in euro's per persoon.
  De prijs met vliegticket is gebaseerd op het goedkoopste ticket! Als dat niet meer beschikbaar is, moet er een ticket met een duurder tarief geboekt worden en zijn wij genoodzaakt deze extra kosten aan u door te berekenen. U wordt hier vooraf over geïnformeerd.
 • Vluchtdagen
  KLM vliegt 7 dagen per week op Uganda.
  Brussels Airlines vliegt alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag op Uganda.
 • De prijs voor een ticket in het hoogseizoen is afhankelijk van de boekingsklasse.
  Hoogseizoen KLM: 8 juli t/m 19 augustus 2019 en 15 december t/m 26 december 2019.
  Hoogseizoen Brussels Airlines (SN): 30 juni t/m 19 augustus 2019 en 15 december t/m 31 december 2019.
 • Onze prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en andere onvermijdbare kosten. De ticketprijzen, belastingen en brandstoftoeslagen kunnen gedurende het jaar wijzigen en daardoor invloed hebben op de totale reissom.

Deze reis kan ook als individuele reis geboekt worden: informeer naar de mogelijkheden.

singlevriendelijk

Inclusief in de reis

 • Inclusief rechtstreekse heen- en terugvlucht vanaf Schiphol of Brussel (met mogelijk op de heen- of terugreis een tussenstop in Kigali, Rwanda).
 • Alle vervoer volgens het programma.
 • Alle entreegelden voor de nationale parken volgens het programma.
 • Alle niet-optionele excursies in het programma.
 • Alle overnachtingen op basis van logies en ontbijt.
 • Ugandese chauffeur/gids (Engelssprekend).
 • De boekjes 'Op het spoor van de berggorilla' en 'Eenvoudige veldgids voor Uganda'.
 • Vervoer van en naar Entebbe International Airport.

Exclusief in de reis

 • Visum Uganda US$ 50 p.p. (exclusief 3% provisie). Het visum moet vooraf via elektronische weg aangevraagd en per creditcard betaald worden.
  Klik hier voor meer informatie.
 • Visum bij bezoek aan Rwanda. Indien u ook Rwanda wilt bezoeken, kunt u het beste een East African Tourist Visa aanvragen voor Uganda en Rwanda - US$ 100 p.p. (exclusief 3% provisie).
 • Mineraalwater, er wordt een pot gemaakt: ca. € 1,- p.p. per dag.
 • Persoonlijke uitgaven (ter plaatse te betalen):
  Diner in de lodges en lunch onderweg: ca. € 20,- p.p. per dag.
  - Drankjes: gemiddeld ca. € 10,- p.p. per dag.
  - Souvenirs, fooien.
 • Gorilla permit: US$ 600 p.p.
 • Eventuele hoogseizoentoeslag vliegticket.
 • Toeslag vliegticket als het goedkoopste ticket niet meer beschikbaar is - boek tijdig!
 • Boekingskosten € 25,- per boeking.
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking.
 • Optionele excursies en activiteiten.
 • Verplichte reisverzekering, door uzelf af te sluiten.

Optionele excursies die van tevoren geboekt moeten worden

Excursies die van tevoren geboekt en betaald moeten worden (worden op de factuur vermeld) zijn:

 • Gorilla tracking in Uganda - Gorilla permit US$ 600 p.p.
 • Chimpanzee Habituation Experience in Kibale NP - meerprijs US$ 45 p.p. waarbij de chimpansee tracking t.w.v. US$ 150 p.p. uit het standaard reisprogramma vervalt. Bij deelname aan deze activiteit vervalt ook de Bigodi Swamp walk uit het standaardprogramma.

Disclaimer
Habarireizigers nemen geheel voor eigen risico deel aan activiteiten en excursies georganiseerd en uitgevoerd door derden (bijvoorbeeld  boottochten en trackings). Habari Travel aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Voorbehoud

Ondanks de zorg die we aan de samenstelling van deze website hebben besteed, zijn fouten of wijzigingen niet uit te sluiten. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze prijslijst is samengesteld in november 2018 op basis van de toen beschikbare informatie en prijzen. Tussentijds kunnen zich wijzigingen voordoen met betrekking tot de prijzen van brandstof, routes, accommodaties, excursies en entreegelden, noodzakelijke extra veiligheidsmaatregelen, optionele excursies, etc. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Ervaringen

Hoe hebben andere reizigers de reis Kort Afrikaans beleefd? U leest het bij de reisverhalen op onze website of in de reviews hieronder.

Inmiddels weer 2,5 week terug van een hele mooie reis! Ik wou nog even laten weten dat accommodaties top waren! Het programma dat ook heel goed in elkaar zat. Waarbij je veel natuur en dieren ziet. In het begin lange dagen, maar waardoor je al heel snel tijdens de reis veel soorten dieren spot. Daarna wordt het iets rustiger qua programma, maar precies goed! De mensen van de camping/ hotels waren erg vriendelijke en behulpzaam, daar kunnen ze in Nederland nog wat van leren. Ook het contact met jullie was erg plezierig. Je voelt je echt een klant ipv een nummertje. Snelle reactie en hulp staan bij jullie duidelijk hoog in het vaandel, ga vooral zo door! Dus mijn complimenten voor jullie organisatie en voor de mooie uitgebalanceerde reis! Zal zeker als eerste aan jullie denken als ik nog een keer die kant op wil gaan!

- Christiaan

5 out of 5 stars

Goede organisatie. Slapen op de mooiste plekken van Uganda. Dé organisatie om het prachtige land te leren kennen!

- Anne

5 out of 5 stars

Overzicht

Reisduur
9 dagen

Te bezoeken land
Uganda

Prijzen

Optie 1
Combinatie van 'lazy' camping (verblijf in een al ingerichte safaritent met gedeeld sanitair) en overnachtingen in de sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (middenklasse)
va € 2.095,- p.p. incl. vliegticket
€ 1.360,- p.p. excl. vliegticket

Optie 2
Overal overnachten in de sfeervolle accommodaties van Nature Lodges (middenklasse)
va € 2.195,- p.p. incl. vliegticket
€ 1.460,- p.p. excl. vliegticket

Groepsgrootte
Minimaal 6 personen
Maximaal 7 personen

Deze reis kan ook als individuele reis geboekt worden: informeer naar de mogelijkheden.

download brochure