Mount Kadam
Pokotdorp

Maatwerkreizen

Met zijn tweeën of meer personen op avontuur door de schitterende natuur van Oeganda in een stoere 4WD Toyota Landcruiser met chauffeur/gids? Reizen met vrienden of familie in uw eigen tempo, stoppen wanneer u wilt, foto’s maken en filmen zo lang als u wilt? Op een prachtige plek wakker worden met een kopje koffie en uitzicht over de savannes of op het terras van een lokaal restaurantje genieten van een lokaal gerecht? Dit is voor veel reizigers een droom!

Habari Travel kan die droom voor u doen uitkomen met op maat samengestelde reizen. We staan klaar om u een unieke reis naar Oeganda te bezorgen. En dat voor een prijs die u beslist aangenaam zal verrassen!

Sommige mensen hebben maar beperkt de tijd en kunnen zich de luxe van een 3-weekse reis niet permitteren. Anderen hebben een heel specifiek doel waarom ze naar Oeganda willen komen. Bijvoorbeeld voor de vele vogels, voor het volgen van een mooie route door Oeganda, of, in de meeste gevallen, voor het bezoeken van de berggorilla’s en chimpansees. Zij willen een reis die daarop afgestemd is. Weer anderen willen niet zoveel rijden en langer op één plek blijven.

Wij hebben de know-how, eigen auto’s, eigen accommodaties en chauffeurs/gidsen in huis om u de reis van uw leven te laten maken in Oeganda.

U heeft al ideeën, wil korter of langer blijven, of één van onze bestaande reizen met een ander reisschema maken? Alles kan. We zullen er alles aan doen om uw reisdroom werkelijkheid te laten worden.

Neem contact met ons op en u ontvangt geheel vrijblijvend een aantrekkelijke en scherp geprijsde offerte

Boek uw reis voor 2021 en betaal de prijs van 2020!Bekijk onze reizen hier
Scroll naar top