Privéreis naar Oeganda: Mount Kadam
Privéreis naar Oeganda: Pokotdorp
Berggorilla

Privéreis naar Oeganda

Met zijn tweeën of meer personen op avontuur door de schitterende natuur van Oeganda in een stoere 4WD Toyota Landcruiser met chauffeur/gids? Een privéreis naar Oeganda met vrienden of familie in uw eigen tempo? Stoppen wanneer u wilt, foto’s maken en filmen zo lang als u wilt? Op een prachtige plek wakker worden met een kopje koffie en uitzicht over de savannes? Of op het terras van een lokaal restaurantje genieten van een lokaal gerecht? Dit is voor veel reizigers een droom! Habari Travel kan die droom voor u doen uitkomen met een privéreis naar Oeganda. We staan namelijk klaar om u een unieke reis naar Oeganda te bezorgen. En dat voor een prijs die u uiteindelijk aangenaam zal verrassen!

Waarom een privéreis naar Oeganda?

Sommige mensen hebben maar beperkt de tijd en kunnen zich de luxe van een 3-weekse reis niet permitteren. Anderen hebben een heel specifiek doel waarom ze een privéreis naar Oeganda willen maken. Bijvoorbeeld voor de vele vogels, voor het volgen van een mooie route door Oeganda of voor het bezoeken van de berggorilla’s en chimpansees. Zij willen een reis die daarop afgestemd is. Weer anderen willen niet zoveel rijden en langer op één plek blijven.

Wij hebben de know-how, eigen auto’s, eigen accommodaties en chauffeurs/gidsen in huis om u de privéreis van uw leven te laten maken in Oeganda.

U heeft al ideeën, wil korter of langer blijven of één van onze bestaande reizen met een ander reisschema maken? Alles kan. Met een privéreis naar Oeganda zullen we er alles aan doen om uw droom werkelijkheid te laten worden.

Habari Travel is de enige échte specialist in Oeganda

Doordat Habari Travel een eigen kantoor in de hoofdstad Kampala heeft, hebben we korte lijnen met lokale bedrijven en instanties, zoals de Uganda Wildlife Authority. Door dit netwerk kunnen we u vaak ook helpen als u hele specifieke reisdromen heeft.

Bovendien is uw gids en chauffeur tijdens uw privéreis in Oeganda zelf een Oegandees die rechtstreeks bij Habari Travel in dienst is. Hij of zij heeft veel kennis over de nationale parken, dieren, lokale gewoontes en het verkeer. Door het rechtstreekse contact dat uw gids heeft met ons kantoor in Oeganda, bent u er zeker van dat al uw reisdromen in vervulling zullen gaan.

Neem contact met ons op en u ontvangt geheel vrijblijvend een aantrekkelijke en scherp geprijsde offerte

Scroll naar top