PCR-test en Sneltest

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo ook als u op reis gaat. Normaal zijn er al vele voorbereidingen die u moet treffen, maar vanwege de coronacrisis zijn er nu extra maatregelen. Zo moet u bijvoorbeeld goed letten op het reisadvies van Oeganda en moet u een PCR- of sneltest regelen voordat u mag vliegen. Deze extra maatregelen kunnen voor extra stress en extra kosten zorgen. Habari Travel zoekt daarom graag mee naar manieren om deze negatieve invloeden te verminderen. Zodoende bedachten wij dat het een stuk fijner zou zijn als je gemakkelijk en snel online een PCR-test of sneltest zou kunnen boeken.

Samenwerking met Vaccinaties op Reis

We trots op onze samenwerking met Vaccinaties op Reis. Dankzij deze samenwerking kunt u bij uw boeking voor een goedkoper tarief een afspraak inplannen om een PCR-test of sneltest af te nemen. Voor slechts € 69,95 krijgt u binnen 24 uur (vaak dezelfde dag) een testuitslag terug. Zo hoeft u niet lang in spanning te wachten op de uitslag, maar weet u al vrij snel of de reis door kan gaan of niet. Deze samenwerking met Vaccinaties op Reis maakt het ook voor u makkelijker om aan de test-voorwaarde te voldoen.

Daarnaast kunt ook via dezelfde organisatie een consult inboeken voor reizigersvaccinaties. Zo bent u bijvoorbeeld verplicht om een inenting tegen gele koorts te nemen voordat u afreist naar Oeganda. Er zijn ook inentingen die niet verplicht zijn, maar wel aanbevolen worden. Met een consult kan Vaccinaties op Reis deze mogelijkheden met u bespreken. Zo gaat u gegarandeerd goed voorbereid op reis!

Maak een afspraak met Vaccinaties op Reis voor uw test of vaccinatie

Bent u benieuwd naar de andere invloeden die corona heeft op uw reis naar Oeganda? Bekijk onze ‘Corona’ pagina voor meer informatie!

Mondkapje

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045
Gratis Gorilla Permit Actie! Geldig bij boeking tussen 1 juni 2021 en 1 september 2021!Lees hier de spelregels