Privéreis

Met zijn tweeën of meer personen op avontuur in Oeganda

Al meer dan 20 jaar ervaring in reizen naar Oeganda!

Onze groepsreizen vertrekken gegarandeerd vanaf 2 personen.

Alle accommodaties en vervoer in eigen beheer. 100% kwaliteit.

Privéreis naar Oeganda

Met zijn tweeën of meer personen op avontuur door de schitterende natuur van Oeganda in een stoere 4WD Toyota Landcruiser met chauffeur/gids? Een privéreis naar Oeganda met vrienden of familie in uw eigen tempo? Stoppen wanneer u wilt, foto’s maken en filmen zo lang als u wilt? Op een prachtige plek wakker worden met een kopje koffie en uitzicht over de savannes? Of op het terras van een lokaal restaurantje genieten van een lokaal gerecht? Dit is voor veel reizigers een droom! Habari Travel kan die droom voor u doen uitkomen met een privéreis naar Oeganda. We staan namelijk klaar om u een unieke reis naar Oeganda te bezorgen. En dat voor een prijs die u ook aangenaam zal verrassen!

Ontvang geheel geheel vrijblijvend een aantrekkelijke en scherp geprijsde offerte

Neem contact met ons op!

Waarom een privéreis naar Oeganda?

Sommige mensen hebben maar beperkt de tijd en kunnen zich de luxe van een 3-weekse reis niet permitteren. Anderen hebben een heel specifiek doel waarom ze een privéreis naar Oeganda willen maken. Bijvoorbeeld voor de vele vogels, voor het volgen van een mooie route door Oeganda of voor het bezoeken van de berggorilla’s en chimpansees. Zij willen een reis die daarop afgestemd is. Weer anderen willen niet zo veel rijden en langer op één plek blijven.

Wij hebben de know-how, eigen auto’s, eigen accommodaties en chauffeurs/gidsen in huis om u de privéreis van uw leven te laten maken in Oeganda.

U heeft al ideeën, wil korter of langer blijven of één van onze bestaande reizen met een ander reisschema maken? Alles kan. Met een privéreis naar Oeganda zullen we er alles aan doen om uw droom werkelijkheid te laten worden.

De berggorilla

Habari Travel is de enige échte specialist in Oeganda

Doordat Habari Travel een eigen kantoor in de hoofdstad Kampala heeft, hebben we korte lijnen met lokale bedrijven en instanties, zoals de Uganda Wildlife Authority. Door dit netwerk kunnen we u vaak ook helpen als u hele specifieke reisdromen heeft.

Bovendien is uw gids en chauffeur tijdens uw privéreis in Oeganda zelf een Oegandees die rechtstreeks bij Habari Travel in dienst is. Hij of zij heeft veel kennis over de nationale parken, dieren, lokale gewoontes en het verkeer. Door het rechtstreekse contact dat uw gids heeft met ons kantoor in Oeganda, bent u er zeker van dat al uw reisdromen in vervulling zullen gaan.

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045

Daarom kiest u voor Habari Travel

Of u nu voor de eerste keer te gast bent in ‘de Parel van Afrika‘ of niet. Met Habari Travel wordt een Oeganda reis een onvergetelijke én betaalbare ervaring.

Spannend, indrukwekkend en uitdagend. U zult ogen en oren te kort komen dankzij de unieke rijkdom aan natuur en cultuur in Oeganda.

Met meer dan 20 jaar ervaring, eigen accommodaties, een eigen wagenpark en bijna 200 Oegandese werknemers helpen wij u uw droom te verwezenlijken.

Lees meer over Habari Travel