Individuele reizen

Reizen door Oeganda met uw gezin, familie of vrienden

Al meer dan 20 jaar ervaring in reizen naar Oeganda!

Onze groepsreizen vertrekken gegarandeerd vanaf 2 personen.

Alle accommodaties en vervoer in eigen beheer. 100% kwaliteit.

Individuele reizen naar Oeganda

Droomt u ervan om een mooie safari naar Afrika te maken met uw gezin, familie of vrienden? Met een individuele reis naar Oeganda is de kans groot dat die droom werkelijkheid wordt. Habari Travel heeft ruim 20 jaar een eigen kantoor in Kampala. Als enige échte Oeganda specialist helpen wij u graag om dit bijzondere land te leren kennen.

Waarom een individuele reis naar Oeganda met eigen chauffeur?

Hoewel Oeganda zich de laatste jaren heeft ontwikkeld als één van de veiligste landen van Afrika, raden wij u aan om een individuele reis met gids en chauffeur te boeken. De reden hiervoor heeft dan ook niet zozeer te maken met veiligheid. De verkeersregels in Oeganda zijn natuurlijk wel anders dan in Nederland of België. Onze chauffeurs weten daar prima mee om te gaan, zodat u tijdens uw vakantie kunt genieten van de omgeving.

Onze chauffeurs hebben echter ook de benodigde papieren voor de nationale parken. De entrees daarvoor zijn bij onze prijzen inbegrepen. Daarnaast hebben onze chauffeurs veel ervaring met game drives en weten ze zelfs de kleinste dieren te vinden. Kortom, met Habari Travel ziet u meer tijdens een individuele reis naar Oeganda en u kunt er ook nog eens meer van genieten! Wilt u ergens stoppen of iets langer blijven? In de meeste gevallen is dat mogelijk!

De berggorilla

Onze individuele reizen naar Oeganda

De meest geboekte individuele reis is het Groene Hart van Afrika. Gedurende ruim twee weken bezoekt u de hoogtepunten van Oeganda. Overnachten doet u in de kleinschalige eigen accommodaties van Habari Travel. Reist u met vrienden, maar wilt u een eigen kamer? Wij werken bij deze safari niet met kamerindeling en u hoeft ook geen singletoeslag te betalen. Habari Travel is namelijk singlevriendelijk. Wilt u als één van de Boegandese koningen door de ‘Parel van Afrika’ reizen? Dan is de koninklijke reis door Oeganda iets voor u! Onze groepsreizen zijn eveneens als individuele reis te boeken, want ze zijn al gegarandeerd vanaf 2 personen.

Naast deze standaard individuele reizen naar Oeganda is het ook mogelijk om uw wensen voor een maatwerkreis te bespreken. Bovendien kunt u de reizen uitbreiden met verleningen naar Rwanda, Zanzibar, Kampala of Entebbe.

Toyota Landcruiser

Vragen of boeken?

Een safari met vrienden of familie is erg bijzonder. Via onze website kunt u uw individuele reis naar Oeganda eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. We begrijpen dat u nog niet zo thuis bent in Oeganda als wij. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Mariska

Liever direct persoonlijk contact?

Bent u overtuigd dat Oeganda het land van uw droomreis is? Via onze website kunt u eenvoudig boeken, maar ook een optie of prijsopgave aanvragen. Voor ons is Oeganda ons thuis, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, want als Oeganda specialist kunnen we u ongetwijfeld snel antwoord geven.

Neem contact op of bel +31 505 417 045

Daarom kiest u voor Habari Travel

Of u nu voor de eerste keer te gast bent in ‘de Parel van Afrika‘ of niet. Met Habari Travel wordt een Oeganda reis een onvergetelijke én betaalbare ervaring.

Spannend, indrukwekkend en uitdagend. U zult ogen en oren te kort komen dankzij de unieke rijkdom aan natuur en cultuur in Oeganda.

Met meer dan 20 jaar ervaring, eigen accommodaties, een eigen wagenpark en bijna 200 Oegandese werknemers helpen wij u uw droom te verwezenlijken.

Lees meer over Habari Travel