Onze gastvrouw op het Airport Guesthouse in Entebbe

door | 27 jul 2018 | Nieuws | 2 reacties

U bent hier: Home » Onze gastvrouw op het Airport Guesthouse in Entebbe

Omdat de maand juli een drukke maand voor Habari Travel is, helpen wij om de gasten in het Airport Guesthouse in Entebbe te verwelkomen en vooral om terugkomst te horen hoe zij de reis ervaren hebben. Dit doen wij voor het eerst en we kunnen zeggen dat dit ontzettend leuk is om te doen. Als de gasten (meestal 's-avonds) laat aankomen, dan zie je ondanks de wat vermoeide gezichten vanwege de lange vlucht, toch ook wel wat spanning. Want zullen we inderdaad de gorilla's en chimpanzees zien? Na een welkomstdrankje doen we een briefing waarin wij o.a. vertellen hoe het programma voor de volgende dag er uitziet. Over het algemeen is het vervolgens een kort nachtje.

Wanneer zij weer van de trip terugkomen en de deur van de jeep opengaat dan zie je eigenlijk alleen maar glimlachende gezichten. Ja, ze hebben de gorrilla's gezien en sommigen zijn ook door hen aangeraakt of hebben op hun voet gezeten. Wie wil dit niet beleven! Er wordt gezegd dat je minimaal zo'n 10 meter afstand van de dieren moet houden, maar ja, gorilla's hebben nu eenmaal geen meetlint bij zich. Helaas heeft niet iedere gast een luipaard kunnen zien, maar sommigen hebben er wel weer 3 gezien. En zo heeft iedere gast wel weer zijn verhaal, wat erg leuk is om aan te horen.

Sommige gasten vertrekken dezelfde dag en andere gasten hebben er nog een dagje aan vastgeplakt. Maar iedereen kijkt met een tevreden blik terug op de reis en zijn bijzonder tevreden en toch ook verbaasd om in het Duits of Nederlands welkom te worden geheten. Het laatste doet ons natuurlijk ontzettend goed. Maar het doet ons ook goed dat gasten heel tevreden zijn over de reis zelf, de accommodaties, eten, etc. Kortom: Helemaal TOP!!

Ingrid Ottenga

Onze reizen

Parel van Afrika
Groepsreis 19 dagen
va € 3.095,- p.p. incl. vliegticket

Kort Afrikaans
Groepsreis 9 dagen
va € 2.095,- p.p. incl. vliegticket

Natuurlijk Uganda
Groepsreis 14 dagen
va € 2.695,- p.p. incl. vliegticket

Langs de Afrikaanse Evenaar
Groepsreis 22 dagen
va € 4.385,- p.p. incl. vliegticket

Groene Hart van Afrika
Individuele reis 16 dagen
va € 2.895,- p.p. incl. vliegticket

Luxe Reis door Uganda
Individuele reis 16 dagen
va € 4.395,- p.p. incl. vliegticket

Maatwerk
Reis met z'n tweeën, met vrienden of familie in uw eigen tempo.
Informeer naar de mogelijkheden.