U bent hier: Home » Accommodaties » Travellers Rest Hotel

Travellers Rest Hotel

Travellers Rest Hotel is één van de oudste hotels in Uganda en kan bogen op een indrukwekkende geschiedenis. Het hotel is beroemd geworden door de eerste eigenaar, Walter Baumgärtel, die aan de basis stond van het gorillatoerisme. Eén van de beroemdste gasten is nog altijd Dian Fossey. Dian noemde Travellers Rest haar tweede thuis en zij was dan ook vaak te gast in dit hotel. Meer recent, zijn wij ‘apetrots’ dat de dierenartsen van het Mountain Gorilla Rescue Team ons hotel vaak als basis gebruiken.

 

Travellers Rest Hotel in een oogopslag

  • Ligging: aan de rand van Kisoro; op korte afstand van Mgahinga Gorilla National Park
  • Aantal kamers met eigen sanitair: 10 plus 1 suite
  • Aantal 'lazy camping' tenten met gedeeld sanitair: GEEN
  • Restaurant: JA
  • Bar: JA
  • Zwembad: NEE
  • Wifi: JA
  • Activiteiten: Gorilla tracking, Golden Monkey tracking, nature walks, village tour, coffee tour, Batwa Trail, beklimmen van vulkanen, Border Trail, kanotocht op Lake Mutanda

 

Accommodatie

Het hotel beschikt over 11 kamers, elk met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle kamers liggen rondom een aangename binnentuin en hebben een zitje buiten de kamer.
Restaurant en bar

In het hoofdgebouw vindt u ons restaurant en de geweldige lounge. In de lounge kunt u plaatsnemen bij het grote haardvuur, terwijl u een drankje drinkt uit de goed gevulde bar. Een collectie boeken over Uganda staat voor u klaar in de bibliotheek. Wanneer u het te warm vindt bij het haardvuur kunt u in de tuin plaatsnemen, compleet met uitzicht op de Virungavulkanen. Het diner wordt in het restaurant geserveerd en bestaat uit een 4-gangendiner waarbij de hoofdgang uit een buffet bestaat. Alle ruimtes in het hotel zijn gevuld met bijzondere kunstwerken uit Congo die te koop zijn.

Tip
Moe? Spierpijn? Of gewoon zin om een beetje verwend te worden? U kunt in Travellers Rest Hotel een heerlijk ontspannende massage boeken. Informeer bij de receptie en verwen uzelf met een zalig uurtje massage.

Onze reizen

Parel van Afrika
Groepsreis 19 dagen
va € 3.095,- p.p. incl. vliegticket

Kort Afrikaans
Groepsreis 9 dagen
va € 2.095,- p.p. incl. vliegticket

Natuurlijk Uganda
Groepsreis 14 dagen
va € 2.695,- p.p. incl. vliegticket

Langs de Afrikaanse Evenaar
Groepsreis 22 dagen
va € 4.385,- p.p. incl. vliegticket

Groene Hart van Afrika
Individuele reis 16 dagen
va € 2.895,- p.p. incl. vliegticket

Luxe Reis door Uganda
Individuele reis 16 dagen
va € 4.395,- p.p. incl. vliegticket

Maatwerk
Reis met z'n tweeën, met vrienden of familie in uw eigen tempo.
Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere accommodaties: